Apparaten en accessoires
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 40min
30 pieces
Ingrediënten
-
blanched almonds200 g
-
large eggs 1 separated3
-
caster sugar180 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
baking powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
orange finely grated zest only1
-
caster sugar1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
483 kJ /
115 kcal
Vetten
4.5 g
Koolhydraten
14.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Seriously Seedy Crackers
30min
Moroccan bundt
1u. 20min
Pecan Pie Tarts
2u. 25min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Pitta Bread
2u.
Chocolate Brioche Buns
4u. 45min
Cheese Biscuits
30min
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9u. 15min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1u.
Lemon meringue tart
2u. 30min
Lebanese Spiced Flatbread
3u. 20min