Compatibele versies
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g blanched almonds
- 3 large eggs, 1 separated
- 180 g caster sugar
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp vanilla extract
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 orange, finely grated zest only
- 1 tsp caster sugar
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 483 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sonja's Bread
3h 10 min
Pistachio and Almond Filo Coil
1h 15min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 min
Pear Frangipane
1h 30 min
Rye Bread Rolls
4h
Rhubarb and Strawberry Jam
30 min
Almond Biscotti
1h 50 min
Irish Stout and Walnut Bread
2 Std. 50 Min
Rich Lemon Ice Cream
12h 10min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1h