Apparaten en accessoires
Beetroot and Mint Jelly
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
360 g
Ingrediënten
-
fresh mint leaves20 g
-
beetroot cooked, peeled, cut in pieces250 g
-
cider vinegar125 g
-
apple juice unsweetened300 g
-
liquid pectin100 g
-
granulated sugar125 g
-
fine sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 360 g
Natrium
1383.2 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
3243.9 kJ /
775.3 kcal
Vetten
0.9 g
Vezels
11.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
187.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The British Isles on a Plate
88 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Brandy Butter
10min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1u.
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1u. 10min
Seville Orange Marmalade
2u. 30min
Hot Cross Buns
3u. 50min
Simnel Cake
3u.
Eccles Cakes
1u. 45min
Mango Chutney
50min
Gooseberry Curd
1u.
Rhubarb Crumble
55min
Tiffin slice
4u. 30min
Tomato and Chilli Jam
1u. 15min