Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g fresh mint leaves
- 250 g beetroot, cooked, peeled, cut in pieces
- 125 g cider vinegar
- 300 g apple juice, unsweetened
- 100 g liquid pectin
- 125 g granulated sugar
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 360 g
- Calorieën
- 3243.9 kJ / 775.3 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 187.8 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 11.1 g
- Natrium
- 1383.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bara Brith
10h
Frozen Mixed Berry Jam
30min
Plum Jam
50 Min
Plum and Apple Jam
40 Min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 Min
Lemon Curd
1hod.
Chilli and Apple Jelly
4 godz. 15 min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1 Std. 30 Min
Rhubarb and Strawberry Jam
30min
Piccalilli
12 Std. 35 Min
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1 godz. 45 min
Seville Orange Marmalade
2 godz. 30 min