Apparaten en accessoires
Beetroot and Mint Jelly
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
360 g
Ingrediënten
-
fresh mint leaves20 g
-
beetroot cooked, peeled, cut in pieces250 g
-
cider vinegar125 g
-
apple juice unsweetened300 g
-
liquid pectin100 g
-
granulated sugar125 g
-
fine sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 360 g
Natrium
1383.2 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
3243.9 kJ /
775.3 kcal
Vetten
0.9 g
Vezels
11.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
187.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The British Isles on a Plate
88 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland