Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 200 g leftover roast beef, cut in pieces
- 200 g leftover roast potatoes
- 200 g leftover roast vegetables
- 1 Tbsp creamed horseradish
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp olive oil, for frying
- 4 eggs, medium or large
- salad, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1517 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Shepherd's Pie
1h 40min
Sausage Rolls
1h 10 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Ham, Egg and Chips
30 min
Cottage pie
1h 15min
Marmalade-glazed Ham
1h 50min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min
Mince Pies
1h 10 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Pork Stuffing Balls
1h 5 min
Lasagne Bolognese
2h 30min