Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 200 g leftover roast beef, cut in pieces
- 200 g leftover roast potatoes
- 200 g leftover roast vegetables
- 1 Tbsp creamed horseradish
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp olive oil, for frying
- 4 eggs, medium or large
- salad, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1517 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Sausage and Bacon Casserole
50min
Mac 'n' Cheese
1h 20 min
Chicken and Leek Pie
1h 20 min
Shepherd's Pie
1h 40 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Breadcrumbs
5 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 Min
Ham Hock Potato Bake
35min
Red Onion Gravy
25 min
Cauliflower Cheese
50min