Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 200 g leftover roast beef, cut in pieces
- 200 g leftover roast potatoes
- 200 g leftover roast vegetables
- 1 Tbsp creamed horseradish
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp olive oil, for frying
- 4 eggs, medium or large
- salad, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1517 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Steak Provençal Pie
2h 15 min
Sausage Rolls
1h 10 min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 min
Honey Glazed Carrots
30min
Colcannon
35min
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1h 10 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Cottage Pie
1h 10 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Cauliflower Cheese
50min
Char Siu Marinade
10min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50min