Apparaten en accessoires
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
900 g
Ingrediënten
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
fresh green chilli halved, deseeded1
-
garlic cloves2
-
ground turmeric2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
white wine vinegar220 g
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
fenugreek seeds1 ½ tsp
-
sesame oil130 g
-
sugar110 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
aubergines diced (2 cm)600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
635.6 mg
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
873.9 kJ /
208.9 kcal
Vetten
14.8 g
Vezels
2.6 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
18.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Piccalilli
12u. 35min
Vadouvan spiced mini rolls
2u. 30min
Traditional Samosa
1u. 30min
Madras Curry Powder
5min
Mango Chutney
50min
Sambhar
1u. 5min
Vegetable Samosa Filling
30min
Spiced tomato chutney
30min
Coriander Chutney
5min
Brinjal (eggplant pickle)
1u. 30min
Tomato and Chilli Jam
1u. 15min
Dal Makhani
9u. 30min