Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- 2 garlic cloves
- 2 tsp ground turmeric
- 2 tsp ground ginger
- ½ tsp chilli powder
- 220 g white wine vinegar
- 1 ½ tsp cumin seeds
- 1 ½ tsp fenugreek seeds
- 130 g sesame oil
- 110 g sugar
- 1 Tbsp fine sea salt
- 600 g aubergines, diced (2 cm)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 873.9 kJ / 208.9 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 635.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Thai Massaman Curry Paste
25 min
Chilli and Apple Jelly
4 Std. 15 Min
Naan Bread with Onion and Cumin
1h 30min
Tikka Paste
1h
Coriander Chutney
5 Min
Chicken Saag
50min
Kofta Curry
1h 10min
Madras Curry Powder
5 Min
Onion Bhaji
45 Min
Garam Masala
10 Min
Keralan Fish Curry
30min