Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 375 g self-raising flour
- 80 g spelt flour
- 30 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for serving
- 50 g rolled oats, plus 1 Tbsp for sprinkling
- 5 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 375 g buttermilk, plus 2 Tbsp for brushing
- coarse sea salt, for sprinkling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1905 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 905 mg
Alternatieve recepten
Crunchy Peanut Butter
5min
Oatcakes
1h
Five-seed bread
1h 50 min.
Seriously Seedy Crackers
30min
Plum and Apple Jam
40min
Vegetable Stock Paste
50min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Hot Cross Buns
3 Std. 50 Min
Sundried tomato hommus with crackers
1h 15min
Cheese Scones
20min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55 min
Cheesy Triangle Scones
25min