Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 375 g self-raising flour
- 80 g spelt flour
- 30 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for serving
- 50 g rolled oats, plus 1 Tbsp for sprinkling
- 5 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 375 g buttermilk, plus 2 Tbsp for brushing
- coarse sea salt, for sprinkling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1905 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 905 mg
Alternatieve recepten
Seedy Wholemeal Bread
1 Std. 35 Min
Rye Bread Rolls
4h
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Beetroot Houmous
15 Min
Irish Stout and Walnut Bread
2 Std. 50 Min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Chocolate Orange Biscuits (No Added Sugar)
35 Min
Vegan Mayonnaise
15 Min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6h 40min
Apple Spiced Houmous
10 Min
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Red Pepper Houmous
5 Min