Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 375 g self-raising flour
- 80 g spelt flour
- 30 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for serving
- 50 g rolled oats, plus 1 Tbsp for sprinkling
- 5 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 375 g buttermilk, plus 2 Tbsp for brushing
- coarse sea salt, for sprinkling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1905 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 905 mg
Alternatieve recepten
Irish Cream and Pistachio Fudge
4u. 25min
Seville Orange Marmalade
2 Std. 30 Min
Date and Pecan Protein Balls
10 Min
Rhubarb and Strawberry Jam
30 Min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM6)
1 Std. 45 Min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 Std. 40 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Poppy seed and rosemary crispbread
1 Std. 15 Min
Seeded Protein Crackers
30 Min
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13 Std. 40 Min
Spiced Nuts
20 Min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 Min