Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Batter
- salted butter, soft, plus extra for greasing
- 250 g sugar
- 250 g self-raising flour
- 4 medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
Fruit Stew And Finalisation
- 4 peaches, halved, stone removed
- 4 plums, halved, stone removed
- 60 g sugar
- 20 g apple juice
- 200 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 158 g
- Vetten
- 75 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Pear and Blueberry Crumble
45 Min
Carrot and Apple Cake
1h 30min
Dundee Cake
3 godz. 10 min
Bakewell Tart
1h 50min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Empress Rice with Crème Anglaise
2h
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9 Std.
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1 Std. 20 Min
Plum Lattice Tart
2 Std. 20 Min
Rhubarb Ice Cream
36 godz. 25 min
Rhubarb Crumble
55min