Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 1200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 400 g risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)
- 25 g unsalted butter, diced
- 80 g Parmesan cheese, grated (see tip)
- 1 medium egg
- 1 pinch saffron powder
Ragù Sauce
- 40 g onion, quartered
- 30 g olive oil
- 100 g beef mince, broken in pieces
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 30 g fresh mushrooms, sliced
- 1 Tbsp tomato purée
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 70 g frozen green peas
Rice Balls
- 2 medium eggs, beaten
- 300 g mozzarella, drained, cut in 18 pieces
- 100 - 150 g breadcrumbs
- oil (e.g. sunflower, vegetable), for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 979.8 kJ / 234.2 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto for One
35min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Creamed Corn
30min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 Std. 40 Min
Mini Oregano Focaccias
3u. 40min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50min
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11 godz. 30 min
Turkey rolls with gorgonzola
1h
Aussie Potato Salad
1h 30min
Deconstructed Lemon Tarts
30min
Spiralized Tortilla
35min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min