Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 1200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 400 g risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)
- 25 g unsalted butter, diced
- 80 g Parmesan cheese, grated (see tip)
- 1 medium egg
- 1 pinch saffron powder
Ragù Sauce
- 40 g onion, quartered
- 30 g olive oil
- 100 g beef mince, broken in pieces
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 30 g fresh mushrooms, sliced
- 1 Tbsp tomato purée
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 70 g frozen green peas
Rice Balls
- 2 medium eggs, beaten
- 300 g mozzarella, drained, cut in 18 pieces
- 100 - 150 g breadcrumbs
- oil (e.g. sunflower, vegetable), for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 979.8 kJ / 234.2 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Pulled Beef
8 Std. 10 Min
Fresh Pasta Dough
1h
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25min
Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn
55min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1h
Parmesan Herb Madeleines
1h
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Geen beoordelingen
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Dark Storm
10 dk
Ciabattine
3h 30min
Meringue Topped Mince Pies
55min