Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 1200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 400 g risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)
- 25 g unsalted butter, diced
- 80 g Parmesan cheese, grated (see tip)
- 1 medium egg
- 1 pinch saffron powder
Ragù Sauce
- 40 g onion, quartered
- 30 g olive oil
- 100 g beef mince, broken in pieces
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 30 g fresh mushrooms, sliced
- 1 Tbsp tomato purée
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 70 g frozen green peas
Rice Balls
- 2 medium eggs, beaten
- 300 g mozzarella, drained, cut in 18 pieces
- 100 - 150 g breadcrumbs
- oil (e.g. sunflower, vegetable), for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 979.8 kJ / 234.2 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30 min
Gozleme
1h 15min
Grated Parmesan Cheese
5 min
Potato gnocchi
1h 15min
Pulled Pork Buns
6h 20min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Ricotta and polenta chips
2h 20 min
Pasta Fagioli Soup
40 min.