Apparaten en accessoires
Sicilian Rice Balls (Arancini)
Voorbereiding. 1u.
Totaal 3u. 5min
18 pieces
Ingrediënten
Rice
-
water1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)400 g
-
unsalted butter diced25 g
-
Parmesan cheese, grated (see tip)80 g
-
medium egg1
-
saffron powder1 pinch
Ragù Sauce
-
onion quartered40 g
-
olive oil30 g
-
beef mince broken in pieces100 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
fresh mushrooms sliced30 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
frozen green peas70 g
Rice Balls
-
medium eggs beaten2
-
mozzarella drained, cut in 18 pieces300 g
-
breadcrumbs100 - 150 g
-
oil (e.g. sunflower, vegetable), for frying
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
10.3 g
Calorieën
979.8 kJ /
234.2 kcal
Vetten
10.2 g
Koolhydraten
24.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
tap.cook.eat
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1 godz. 20 min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 godz. 40 min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 godz.
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Homemade Ricotta
1 godz. 15 min
Arancini
2 godz. 10 min
Devilled Eggs
20 min
Chorizo Bread
1 godz. 30 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min