Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
-
130
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 800 g water
- 1 pinch fine sea salt
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 250 g Arborio rice
- 1 pinch saffron threads
- 1 Tbsp water, hot
Red Pesto
- 150 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 20 g fresh basil leaves
- 1 garlic clove
- 60 g toasted pine nuts
- 1 pinch ground black pepper
- 40 - 50 g extra virgin olive oil, to taste
Batter
- 170 g plain flour
- 1 medium egg
- 160 g water
Assembly
- 200 g breadcrumbs (see tip)
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1569 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM6)
Pas d’évaluation
Potato Gratin (TM5)
1h 10min
Orange curry dressing
10min
Orange Curry Dressing
10min
Béchamel Sauce
15min
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Mini Iced Fingers
2 Std. 10 Min
Herb Butter Flatbreads
35min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 Std. 20 Min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min