Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
-
130
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 800 g water
- 1 pinch fine sea salt
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 250 g Arborio rice
- 1 pinch saffron threads
- 1 Tbsp water, hot
Red Pesto
- 150 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 20 g fresh basil leaves
- 1 garlic clove
- 60 g toasted pine nuts
- 1 pinch ground black pepper
- 40 - 50 g extra virgin olive oil, to taste
Batter
- 170 g plain flour
- 1 medium egg
- 160 g water
Assembly
- 200 g breadcrumbs (see tip)
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1569 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon meringue tart
2h 30min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 Std. 40 Min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40min
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2 godz. 20 min
Fresh Pasta Dough
1h
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Yoghurt Dressing
5 Min
Béchamel Sauce
15min
Quiche Lorraine
45min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30min