Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 fresh sage leaves
- 40 g hazelnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 70 g onions, quartered
- 20 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 250 g ricotta cheese
- 1 medium egg
- 3 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 6 tsp wild cranberry compote
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 838 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 Std. 30 Min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1u. 55min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Ratatouille
40 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Pea Quiche
1 Std.
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 Std.
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Wild Rice and Tuna Salad
50min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Pea and Courgette Tarts
1 Std.