Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 fresh sage leaves
- 40 g hazelnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 70 g onions, quartered
- 20 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 250 g ricotta cheese
- 1 medium egg
- 3 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 6 tsp wild cranberry compote
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 838 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Savoury Flapjacks
40min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 Min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 godz.
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min