Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 fresh sage leaves
- 40 g hazelnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 70 g onions, quartered
- 20 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 250 g ricotta cheese
- 1 medium egg
- 3 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 6 tsp wild cranberry compote
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 838 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Stilton Soup
30min
Mushroom Stroganoff
30min
Moroccan Bean Soup
45 min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Grah i Varivah (Bean Soup)
2 Std.
Italian Rice Cake - Torta di riso
8h 30min
Broccoli and stilton soup
30min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6h 15min
Cauliflower Cheese Soup
30min