Apparaten en accessoires
Onion Ricotta Cakes with Sage
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
fresh sage leaves9
-
hazelnuts40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
water500 g
-
wild cranberry compote6 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
838 kJ /
200 kcal
Vetten
16 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Steaming
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Cauliflower and Broccoli Gratin
50min
Pissaladière
1u. 30min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2u. 5min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1u.
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Mint Courgettes
30min
Pea Gazpacho
4u. 15min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Fresh Pasta Dough
1u.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12u. 45min