Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 fresh sage leaves
- 40 g hazelnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 70 g onions, quartered
- 20 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 250 g ricotta cheese
- 1 medium egg
- 3 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 6 tsp wild cranberry compote
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 838 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Stilton Soup
30min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Creamy Courgette Soup
25min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Classic Zabaglione
15min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min