Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fig Jam
- 200 g dried figs, halved
- 200 g fresh figs, halved
- 50 g water
- 3 Tbsp chia seeds
Gluten-free Cheddar Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g gluten-free plain white flour, plus extra for dusting
- 100 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g water
- 2 pinches fine sea salt
Quiche Filling
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 80 g Stilton, crumbled
- 400 g firm tofu, pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces
- 1 Tbsp milk
- 10 fresh chives, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895.7 kJ / 453.1 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 445.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine and Almond Dip
20 min
Courgette & Ginger Marmalade
40min
Red Pepper Houmous
5 Min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2h
Edamame and Spinach Dip
5 Min
Vegetable stock paste
45 Min
Taramasalata
15 min
Broccoli and stilton soup
30min
Vegetable Stock Paste
50min
Beetroot salad
10 Min
Hollandaise Sauce
15 min
Green Goodness Soup
10 Min