Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fig Jam
- 200 g dried figs, halved
- 200 g fresh figs, halved
- 50 g water
- 3 Tbsp chia seeds
Gluten-free Cheddar Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g gluten-free plain white flour, plus extra for dusting
- 100 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g water
- 2 pinches fine sea salt
Quiche Filling
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 80 g Stilton, crumbled
- 400 g firm tofu, pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces
- 1 Tbsp milk
- 10 fresh chives, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895.7 kJ / 453.1 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 445.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1h 15 min
Pissaladière
1 godz. 30 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Pisco Sour
10 dk
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Quinoa Tostadas
30 dk
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Pisco Sour
10 dk
Mayonnaise
5 dk
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Geen beoordelingen
Mayonnaise
5 dk
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min