Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroots, small, peeled (see tips)
- 250 g courgettes, cut in pieces (5 cm long)
- 250 g fresh mozzarella, drained, cut in pieces
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch coarse salt flakes, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh basil leaves, torn, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 963.9 kJ / 230.4 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 455.4 mg
Alternatieve recepten
Skirt Steak Spiralized Salad
35min
Mushroom Carpaccio (TM6)
25 min
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1h
Fish and Avocado Loaf
2h
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40min
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2h 20min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Portuguese Leeks
45 Min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25 min