Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroots, small, peeled (see tips)
- 250 g courgettes, cut in pieces (5 cm long)
- 250 g fresh mozzarella, drained, cut in pieces
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch coarse salt flakes, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh basil leaves, torn, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 963.9 kJ / 230.4 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 455.4 mg
Alternatieve recepten
Turmeric Tonic with Honey
10 min
Baby-friendly Roasted Red Pepper Houmous
50min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Geen beoordelingen
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Polenta
50min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 Min
Vegetable Curry with Rice
50min
Oat, Bran and Quinoa Porridge with Blueberry Compote
25 Min
Vegan Gravy
45min
Cashew Bread French Toast
1 godz. 40 min