Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroots, small, peeled (see tips)
- 250 g courgettes, cut in pieces (5 cm long)
- 250 g fresh mozzarella, drained, cut in pieces
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch coarse salt flakes, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh basil leaves, torn, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 963.9 kJ / 230.4 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 455.4 mg
Alternatieve recepten
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Shakshuka
50min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Guacamole
5 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Mexican Quinoa Salad
30min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min