Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroots, small, peeled (see tips)
- 250 g courgettes, cut in pieces (5 cm long)
- 250 g fresh mozzarella, drained, cut in pieces
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch coarse salt flakes, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh basil leaves, torn, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 963.9 kJ / 230.4 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 455.4 mg
Alternatieve recepten
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Buddha Bowl with Chicken
Geen beoordelingen
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 Std.
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Shakshuka
50 min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.