Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
- 1 orange, thin peelings of skin
- 2 juniper berries
- 150 g cooked beetroots, peeled
- 200 g coarse sea salt
- 120 g Demerara sugar
- 30 g vodka
- 1 fresh salmon fillet, boned, skin on (approx. 600 g)
Lemon Dill Cream
- 100 g double cream
- 20 g lemon juice
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh dill, approx. 1 small handful, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 30.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basil pesto
10 min
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
12 Std. 5 Min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Nessuna valutazione
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Prawn Toast
35min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Houmous
13h 30min
Lemon Posset
2h 40min