Beetroot Gravadlax

Beetroot Gravadlax

4.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 48u. 20min
4 portions

Ingrediënten

Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
  • orange thin peelings of skin
    1
  • juniper berries
    2
  • cooked beetroot peeled
    150 g
  • coarse sea salt
    200 g
  • Demerara sugar
    120 g
  • vodka
    30 g
  • fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)
    1
Lemon Dill Cream
  • double cream
    100 g
  • lemon juice
    20 g
  • fine sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only
    5 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 36.6 g
Calorieën 2464 kJ / 589 kcal
Vetten 30.9 g
Koolhydraten 36.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...