Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
- 1 orange, thin peelings of skin
- 2 juniper berries
- 150 g cooked beetroots, peeled
- 200 g coarse sea salt
- 120 g Demerara sugar
- 30 g vodka
- 1 fresh salmon fillet, boned, skin on (approx. 600 g)
Lemon Dill Cream
- 100 g double cream
- 20 g lemon juice
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh dill, approx. 1 small handful, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 30.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2 godz. 10 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Mustard Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.