Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
- 1 orange, thin peelings of skin
- 2 juniper berries
- 150 g cooked beetroots, peeled
- 200 g coarse sea salt
- 120 g Demerara sugar
- 30 g vodka
- 1 fresh salmon fillet, boned, skin on (approx. 600 g)
Lemon Dill Cream
- 100 g double cream
- 20 g lemon juice
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh dill, approx. 1 small handful, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 30.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h 15min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Hollandaise sauce
15min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 Std. 45 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20 min
Crème Pâtissière
15min
Choux Pastry
2h
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Crème Pâtissière
15min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2 Std. 30 Min