Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
- 1 orange, thin peelings of skin
- 2 juniper berries
- 150 g cooked beetroots, peeled
- 200 g coarse sea salt
- 120 g Demerara sugar
- 30 g vodka
- 1 fresh salmon fillet, boned, skin on (approx. 600 g)
Lemon Dill Cream
- 100 g double cream
- 20 g lemon juice
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh dill, approx. 1 small handful, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 30.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 godz.
Almond Tuiles
1h 30min
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11 Std. 5 Min
Emmental Gougères
50min
Thai Prawn Patties
1h 20min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min