Apparaten en accessoires
Aubergine Bhurta
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
water500 g
-
aubergines cut in pieces (3 cm)500 g
-
garlic clove1
-
onions quartered250 g
-
olive oil30 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
319 kJ /
76 kcal
Vetten
5.5 g
Koolhydraten
5.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indian Feast
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Curried Cake with Coriander Chutney
1u. 10min
Chickpea Sundal
6u. 45min
Saag Paneer
13u.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Sicilian Caponata
30min
Cheese and Walnut Patties
Geen beoordelingen
Almond Cheese
6u. 15min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2u. 50min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Cream of Asparagus Soup
15min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min