Compatibele versies
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
of Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm) - 1000 g water
- 1000 g cauliflower florets (1-2 whole cauliflowers)
- 4 - 6 medium eggs, as desired
- 80 g plain flour
- 80 g unsalted butter, diced
- 800 g milk
- ¾ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinch white pepper, ground, plus extra to taste
- ¼ - ½ tsp ground nutmeg, to taste (optioneel)
- fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2199 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 563 mg
Alternatieve recepten
Mint Courgettes
30min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min
Mushroom Stroganoff
30min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35 min
Onion soup
1h 10min
Pumpkin Pie
5h
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Courgette Omelette
40min