Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stock
- 230 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1200 g water, hot
- ½ Tbsp black peppercorns
- 2 dried bay leaves
-
2
sprigs fresh thyme
of ½ tsp dried thyme
Risotto
- 10 g fresh parsley leaves
- 100 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil
-
50
g dried porcini mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved
of 250 g fresh porcini mushrooms - 350 g risotto rice
- 2 Tbsp nutritional yeast (optioneel)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2139 kJ / 511 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 70.7 g
- Vetten
- 20.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Tofu stew
30 min
Roast Carrot Butter
1 godz.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Cheese and Walnut Patties
Keine Bewertungen
Watercress and Oat Soup
35min
Cream of Asparagus Soup
15min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Aubergine Bhurta
30 min
Portuguese Leeks
45 min
Cream of Vegetable Soup
15min