Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stock
- 230 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1200 g water, hot
- ½ Tbsp black peppercorns
- 2 dried bay leaves
-
2
sprigs fresh thyme
of ½ tsp dried thyme
Risotto
- 10 g fresh parsley leaves
- 100 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil
-
50
g dried porcini mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved
of 250 g fresh porcini mushrooms - 350 g risotto rice
- 2 Tbsp nutritional yeast (optioneel)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2139 kJ / 511 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 70.7 g
- Vetten
- 20.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Spelt Bread Patties
1 godz. 10 min
Spelt bread
1h 45min
Millet
45 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Vegetable pasta sauce
40 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Watercress Cake
1 godz. 10 min
Overnight Oats with Hemp Milk
24h
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Pasta alla Norma
50 min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min