Allergen-friendly Mushroom Risotto

Allergen-friendly Mushroom Risotto

3.8 12 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
4 portions

Ingrediënten

Stock
  • onions quartered
    230 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • water hot
    1200 g
  • black peppercorns
    ½ Tbsp
  • dried bay leaves
    2
  • fresh thyme
    2 sprigs
    ½ tsp dried thyme
Risotto
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • onions quartered
    100 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • dried porcini mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved
    50 g
    250 g fresh porcini mushrooms
  • risotto rice
    350 g
  • nutritional yeast (optioneel)
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    1 ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 15.9 g
Calorieën 2139 kJ / 511 kcal
Vetten 20.1 g
Koolhydraten 70.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...