Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stock
- 230 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1200 g water, hot
- ½ Tbsp black peppercorns
- 2 dried bay leaves
-
2
sprigs fresh thyme
of ½ tsp dried thyme
Risotto
- 10 g fresh parsley leaves
- 100 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil
-
50
g dried porcini mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved
of 250 g fresh porcini mushrooms - 350 g risotto rice
- 2 Tbsp nutritional yeast (optioneel)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2139 kJ / 511 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 70.7 g
- Vetten
- 20.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea soup with spinach
40 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30min
Sugar Free Banana Bread
1 godz. 15 min
Carrot and Ginger Soup
5 min
Tofu stew
30min
Indian vegetable curry
50 min.
Apple Marinade
Geen beoordelingen
Hazlenut and Sunflower Spread
8h 10 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Detoxifying Thai Soup
25min