Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrots, peeled
- 40 g gram flour
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, seeds removed, cut in pieces, plus extra thinly sliced for serving
- 1 - 2 avocados, ripe (approx. 275 g), cut in pieces
- ½ Tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g tomato, halved, deseeded, diced (5 mm)
- ½ bunch fresh coriander, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 957.9 kJ / 228.9 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 22.9 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 660.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 Min
Furikake Seasoning
1h 5min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
15 Min
Bloodshot Devilled Eggs
40 Min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 Min
Feta and Herb Muffins
35 Min
Celeriac Remoulade (TM6)
Geen beoordelingen
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 Min
Lime and Lemonade
5 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min