Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1500 g milk
- 40 g white vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
Pancakes
- 310 g courgettes, cut in pieces
-
1
spring onion, white part only, cut in pieces
of 1 shallot, halved - 40 g unsalted butter, diced, plus 5 tsp extra for frying
- 170 g self-raising flour
- 200 g buttermilk
- 2 medium eggs
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 130 g fresh sweetcorn kernels
- Voeding
- per 10 pieces
- Calorieën
- 1149 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 Std. 30 Min
Multigrain Banana Pancakes
30min
Kale Meat(less) Balls
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1 Std. 30 Min
Courgette and Feta Risotto
30min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 Std. 5 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Apple Pancakes
30min