Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
TM6 TM5

Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano

4.3 ( 4 beoordelingen )

Ingrediënten

Amaretti Biscuit

  • 1 egg white from large egg
  • 80 g caster sugar
  • 120 g ground almonds
  • ½ tsp almond extract

Peach Filling

  • 5 peaches large, firm, 1 peeled, pitted and quartered
  • unsalted butter for greasing
  • 30 - 40 g flaked almonds to taste

Zabaglione

  • 60 g dry Marsala wine
  • 60 g dry white wine
  • 120 g sugar
  • 5 saffron threads
  • 6 egg yolks from medium eggs
  • 1 pinch fine sea salt

Voeding
per 1 portion
Calorieën
624 kcal / 2610 kJ
Eiwitten
15.1 g
Vetten
28.9 g
Koolhydraten
68 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten