Compatibele versies
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Amaretti Biscuit
- 1 egg white, from large egg
- 80 g caster sugar
- 120 g ground almonds
- ½ tsp almond extract
Peach Filling
- 5 peaches, large, firm, 1 peeled, pitted and quartered
- unsalted butter, for greasing
- 30 - 40 g flaked almonds, to taste
Zabaglione
- 60 g dry Marsala wine
- 60 g dry white wine
- 120 g sugar
- 5 saffron threads
- 6 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2610 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 28.9 g
Alternatieve recepten
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6 Std. 30 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6 godz.
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 godz. 25 min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Geen beoordelingen
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Veal in tuna sauce
Geen beoordelingen
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45 min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40min