Compatibele versies
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Amaretti Biscuit
- 1 egg white, from large egg
- 80 g caster sugar
- 120 g ground almonds
- ½ tsp almond extract
Peach Filling
- 5 peaches, large, firm, 1 peeled, pitted and quartered
- unsalted butter, for greasing
- 30 - 40 g flaked almonds, to taste
Zabaglione
- 60 g dry Marsala wine
- 60 g dry white wine
- 120 g sugar
- 5 saffron threads
- 6 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2610 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 28.9 g
Alternatieve recepten
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Christmas Morning Sticky Buns
17óra 50p
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Geen beoordelingen
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 Min
Frangipane Cake
1h 45min
Panna Cotta
6h 15min
Shortcrust pastry
5min
Fig and Nuts Yoghurt
12h 25min
Lemon meringue tart
2 Std. 30 Min
Piped Raspberry Mousse
1 godz.
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min