Compatibele versies
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Amaretti Biscuit
- 1 egg white, from large egg
- 80 g caster sugar
- 120 g ground almonds
- ½ tsp almond extract
Peach Filling
- 5 peaches, large, firm, 1 peeled, pitted and quartered
- unsalted butter, for greasing
- 30 - 40 g flaked almonds, to taste
Zabaglione
- 60 g dry Marsala wine
- 60 g dry white wine
- 120 g sugar
- 5 saffron threads
- 6 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2610 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 28.9 g
Alternatieve recepten
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1h
Béarnaise Sauce
20min
Sweet Shortcrust Pastry
Geen beoordelingen
Blackberry Port Granita
6h 30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Beurre Blanc
20min
Eggnog Ice Cream
10 Std. 50 Min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Béarnaise Sauce
15min