Compatibele versies
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Blinis
- 2 medium eggs, separated
- 280 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 170 g plain yoghurt
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil, for frying, plus extra as needed
Horseradish Cream
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g crème fraîche
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 100 g crayfish tails, cooked
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 148 kJ / 36 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 1.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porridge with Pear Compote
25 min
Green Goodness Soup
10min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Summer Pudding
8h 30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1 godz. 20 min
Overnight Oats with a Peach Compote
8h 45min
Pear and Blueberry Crumble
45 min