Compatibele versies
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Blinis
- 2 medium eggs, separated
- 280 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 170 g plain yoghurt
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil, for frying, plus extra as needed
Horseradish Cream
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g crème fraîche
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 100 g crayfish tails, cooked
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 148 kJ / 36 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 1.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Geen beoordelingen
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Artichoke And Tofu Dip
5 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1h