Compatibele versies
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Blinis
- 2 medium eggs, separated
- 280 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 170 g plain yoghurt
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil, for frying, plus extra as needed
Horseradish Cream
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g crème fraîche
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 100 g crayfish tails, cooked
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 148 kJ / 36 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 1.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 Std. 20 Min
Creamy Courgette Soup
25min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 Std. 20 Min
Spiced Red Wine Pears
45 Min
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5h
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min