Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g chorizo, peeled, sliced (5 mm)
- 300 g large raw prawns, peeled
- 125 g fresh baby spinach
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 200 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 750 g boiling water
- 250 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp olive oil
- 60 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2816 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 1480 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20 min
Prawn Saganaki
35min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 Std. 5 Min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h