Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g chorizo, peeled, sliced (5 mm)
- 300 g large raw prawns, peeled
- 125 g fresh baby spinach
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 200 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 750 g boiling water
- 250 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp olive oil
- 60 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2816 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 1480 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Salmon and Courgette en Croute
1h