Apparaten en accessoires
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
chorizo peeled, sliced (5 mm)200 g
-
large raw prawns, peeled300 g
-
fresh baby spinach125 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
quick polenta (5-8 minutes cooking time)200 g
-
boiling water750 g
-
milk250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil1 Tbsp
-
unsalted butter diced60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1480 mg
Eiwitten
40 g
Calorieën
2816 kJ /
675 kcal
Vetten
39 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in Minutes
30 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Sweet Rice
1 Std.
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Seafood Risotto
40 Min