Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g chorizo, peeled, sliced (5 mm)
- 300 g large raw prawns, peeled
- 125 g fresh baby spinach
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 200 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 750 g boiling water
- 250 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp olive oil
- 60 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2816 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 1480 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h