Apparaten en accessoires
Vegan Spanish Omelette
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
gram flour60 g
-
maize flour60 g
-
water200 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
white wine vinegar1 tsp
-
fine sea salt to taste¾ - 1 tsp
-
onions quartered200 g
-
olive oil200 g
-
potatoes peeled, sliced (3-4 mm)500 - 600 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
459.3 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
1035.4 kJ /
247.5 kcal
Vetten
11.1 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
32.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Free From
76 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Bolognese
50min
Grated Potato Pancakes
35min
Courgette and Potato Parmigiana
1u. 15min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Potato Pancakes
45min
Veggie-packed Vegan Pizza
1u. 30min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2u. 10min
Tempeh Bolognaise
30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2u. 5min
Hunters Stew (Bigos)
1u. 30min
Vegan Lentil Lasagne
2u. 20min