Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g gram flour
- 60 g maize flour
- 200 g water
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp white wine vinegar
- ¾ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 200 g onions, quartered
- 200 g olive oil
- 500 - 600 g potatoes, peeled, sliced (3-4 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1035.4 kJ / 247.5 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 32.6 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 459.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Ratatouille Galette (TM5)
1h 30min
Seitan
40min
Amaranth Crispbread
1h 15min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Soy bolognese
40min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min