Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g gram flour
- 60 g maize flour
- 200 g water
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp white wine vinegar
- ¾ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 200 g onions, quartered
- 200 g olive oil
- 500 - 600 g potatoes, peeled, sliced (3-4 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1035.4 kJ / 247.5 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 32.6 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 459.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 godz. 20 min
Carrot and Sesame Burgers
1h 15min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1h
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min