Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 200 g pasta flour (00 flour)
- 1 pinch fine sea salt
- 50 g fresh spinach, washed and dried
- 1 egg, large
- 1 egg yolk, from large egg
Ricotta and Spinach Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 50 g shallots, quartered
- 15 g unsalted butter
- 300 g fresh spinach, washed and dried
- 120 g ricotta cheese
- 1 pinch ground nutmeg
Cooking
- semolina, fine, for dusting
- 1 egg white, for brushing
- water, for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- olive oil, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 16.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Lemon Curd
5min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Fresh Pasta Dough
1h
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Damper with Golden Syrup Butter
40min
Pesto with Rocket and Chilli
10min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Lemon Drizzle Madeleines
4u. 45min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Pear Paste
10h