Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 200 g pasta flour (00 flour)
- 1 pinch fine sea salt
- 50 g fresh spinach, washed and dried
- 1 egg, large
- 1 egg yolk, from large egg
Ricotta and Spinach Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 50 g shallots, quartered
- 15 g unsalted butter
- 300 g fresh spinach, washed and dried
- 120 g ricotta cheese
- 1 pinch ground nutmeg
Cooking
- semolina, fine, for dusting
- 1 egg white, for brushing
- water, for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- olive oil, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 16.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fresh Pasta Dough
1h
Hollandaise sauce
15min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2h
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1h 35min
Tortillas
1h 30min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20h 45 min
Hash Browns
35min
Chocolate Coated Banana Sticks
1h
Vegan Burger
5 godz.
Sourdough-style Loaf
122 Std. 45 Min
Herb Butter Flatbreads
35min
Pink and White Macarons
1h 30min