Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast (8 g)
of 20 g fresh yeast, crumbled - 500 g strong white bread flour
- 90 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
Baking
- 1 egg yolk, from medium or large egg
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 831 kJ / 198.6 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 214.8 mg
Alternatieve recepten
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min
Cheese Straws
30 min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 godz. 25 min
Irish Soda Bread
45 min
Cheesy Triangle Scones
25 Min
Beetroot Salad
10 Min
Stilton and Walnut Pâté
5 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10min
Berry Foam
10 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min