Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast (8 g)
of 20 g fresh yeast, crumbled - 500 g strong white bread flour
- 90 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
Baking
- 1 egg yolk, from medium or large egg
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 831 kJ / 198.6 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 214.8 mg
Alternatieve recepten
Berry Foam
10 Min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Best Basic Houmous
5 Min
Australian Oat Damper
55 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Cheesy Triangle Scones
25 min
White Bean and Feta Dip
5 Min
Cheese Straws
30 min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 Min