Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g peanuts, roasted, salted
- 2 garlic cloves
- 540 g water
- 40 g fish sauce
- 30 g freshly squeezed lime juice
- 40 g caster sugar
- 400 g chicken breasts, cut in pieces (5 cm)
- 200 g white cabbage, cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)
- 100 g red cabbage, cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)
- 50 g red onion, halved vertically
- 100 g carrots
- 16 fresh mint leaves
- 1 fresh chilli, thinly sliced
- 2 Tbsp fresh coriander leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1675.4 kJ / 400.5 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 893.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 Std. 10 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Raw Asian Salad
10 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Glamorgan Sausages
50min
Pomegranate and Mint Marinade
5 Min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM6)
40 Min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Lamb saag (Noni Jenkins)
1h 15min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min