Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g mixed vegetables (e.g. celery, carrot and onion), cut in pieces (2-3 cm)
- water, for cooking pasta
- 3 tsp fine sea salt
-
400
g minced veal, broken in pieces
of 400 g beef mince, broken in pieces - 1 pinch ground black pepper
- 320 g egg pasta, dried, type tagliatelle
- 60 g dry white wine
- 50 g onions, quartered
- 100 g bacon lardons (1-2 cm)
- 700 g pumpkin flesh, cut in pieces (2-3 cm)
- 200 g mozzarella, cut in pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 24.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Creamy Broccoli Sauce
35 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min
Pumpkin Quiche
2 Std. 5 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min