Apparaten en accessoires
Root Vegetable Röstis
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
Röstis
-
olive oil for greasing
-
beetroot peeled, halved if necessary to fit in feeder130 g
-
parsnips peeled130 g
-
sweet potato peeled, trimmed if necessary to fit in feeder130 g
-
garlic cloves2
-
medium eggs2
-
plain flour70 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Crème Fraîche Topping
-
fresh dill cut in pieces5 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
crème fraîche200 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1311 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
1156 kJ /
276 kcal
Vetten
13 g
Vezels
4.6 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Cutter
27 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Festive Nut Roast Wreath
2u.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Broccoli and Apple Salad
5min
Beetroot salad
10min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Geen beoordelingen
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1u.
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Cranberry Sauce
1u.
Smoky Paprika Rub
5min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min