Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 15 - 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- 60 g honey
- 60 g brown rice vinegar
- 50 g sesame oil
- 20 g vegetable oil
- 20 g soy sauce
- 1 pinch dried chilli flakes (optioneel)
- 250 g red cabbage, cut in pieces
- 120 g kale, tough stems removed
- 1 carrot (approx. 120 g), cut in pieces (3 cm)
- 1 red pepper (approx. 130 g), quartered
- 1 yellow pepper (approx. 130 g), quartered
- 3 spring onions (approx. 30 g), cut in pieces (3 cm)
- 20 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 150 g edamame beans
- 100 g roasted peanuts, unsalted
- 30 g sesame seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2098.4 kJ / 501.5 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 328.7 mg
Alternatieve recepten
Detox Salad
10 dk
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 dk
Chopped Asian Salad
20min
Edamame and Spinach Dip
5 dk
Asian Vinaigrette
5 dk
Carrot and Coconut Salad
5 dk
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Spiced Red Cabbage
1h 10min