Apparaten en accessoires
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing90 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
sugar90 g
-
clementines2
-
runny honey2 Tbsp
-
medium eggs2
-
self-raising flour90 g
-
milk30 g
-
baking powder¾ tsp
-
water1000 g
-
cream (optioneel) for serving
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1614 kJ /
386 kcal
Vetten
18.9 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Steam Supreme
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Blueberry Bakewell Traybake
1u. 30min
Seville Orange Curd
40min
Marzipan
10min
Ginger Cordial
2u.
Shortcrust Pastry
5min
Raspberry Jam
40min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5u.
Bakewell Tart
1u. 50min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1u.
Chocolate Orange Steamed Pudding
3u.
Mincemeat and Almond Tart
2u. 15min