Apparaten en accessoires
Piccalilli
Voorbereiding. 20min
Totaal 12u. 35min
500 g
Ingrediënten
-
mixed vegetables (see tip), cut in bite-sized pieces450 g
-
fine sea salt plus 1 tsp2 Tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds1 Tbsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground turmeric1 Tbsp
-
English mustard powder1 Tbsp
-
cornflour25 g
-
cider vinegar350 g
-
granulated sugar150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
5469 kJ /
1307 kcal
Vetten
40.9 g
Koolhydraten
219.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Viennese whirl mince pies
1u. 40min
Tomato and Chilli Jam
1u. 15min
Red Onion Gravy
25min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6u. 25min
Caramelised Red Onion Chutney
24u.
Masala Cherry Tiffin
2u. 30min
'Chip Shop' Curry Sauce
25min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1u.
Tomato Kasoundi
2u.
Steak and Kidney Pudding
5u.
Cornish Fairings
35min
Mincemeat
15min