Apparaten en accessoires
Piccalilli
Voorbereiding. 20min
Totaal 12u. 35min
500 g
Ingrediënten
-
mixed vegetables (see tip), cut in bite-sized pieces450 g
-
fine sea salt plus 1 tsp2 Tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds1 Tbsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground turmeric1 Tbsp
-
English mustard powder1 Tbsp
-
cornflour25 g
-
cider vinegar350 g
-
granulated sugar150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
5469 kJ /
1307 kcal
Vetten
40.9 g
Koolhydraten
219.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Caramelised Red Onion Chutney
24 Std.
Chilli and Apple Jelly
4 Std. 15 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Rhubarb Crumble
55 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Brandy Butter
10 Min
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Bara Brith
10 Std.
Cornish Fairings
35 Min
Christmas Pudding
14 Std. 30 Min
Tomato and Chilli Jam
1 Std. 15 Min