Compatibele versies
Nectarine and Prosciutto Spelt Pizza with Balsamic Glaze
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 200 g spelt flour
- 200 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Balsamic Reduction
- 250 g balsamic vinegar
- 25 g granulated sugar
Topping
- 4 Tbsp red pepper pesto
- 250 g mozzarella, sliced
- 6 slices prosciutto, torn in large pieces (approx. 80 g)
- 2 nectarines, each sliced in 8 segments
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 50 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3218.8 kJ / 769.3 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 100.1 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1522.6 mg
Alternatieve recepten
Vegetable pasta sauce
40 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Two Crust Pie Pastry
13 godz. 50 min
Potato Gratin (TM5)
1 godz. 10 min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1h 25min
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1 godz. 30 min
Spicy Minced Chicken Salad
30 min
Intense Chocolate Muffins (No Added Sugar)
45 min
Courgette and Parmesan Muffins
50 min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1h 40min