Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strudel Pastry
- 120 g water
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 20 g vegetable oil
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g sliced wholemeal bread, torn in pieces
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 2 beef fillet steaks (approx. 400 g total)
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 400 g fresh button mushrooms, sliced (5 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp English mustard powder
- 80 g shallots, halved
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
Assembly
- 2 egg yolks, from large eggs, lightly beaten
- 80 g sour cream
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1403 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 350 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coronation Chicken
30 min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Biscuits and Gravy
40min
Thai Burger
35 min
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3h 45min
Four Cheese Sharing Flatbread
40min
Pogača (bread)
3 Std.
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 min
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Pretzels
1 godz.
Chocolate Salami
4 Std. 5 Min