Stroganoff Strudel

Stroganoff Strudel

4.1 11 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 40min
8 slices

Ingrediënten

Strudel Pastry
  • water
    120 g
  • plain flour plus extra for dusting
    250 g
  • vegetable oil
    20 g
  • fine sea salt
    1 pinch
Filling
  • fresh parsley leaves only
    3 sprigs
  • sliced wholemeal bread torn in pieces
    100 g
  • lemon thin peelings of skin only
    ½
  • beef fillet steaks (approx. 400 g total)
    2
  • hot paprika
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • unsalted butter diced
    20 g
  • fresh button mushrooms sliced (5 mm)
    400 g
  • garlic cloves
    2
  • beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
  • English mustard powder
    1 Tbsp
  • shallots halved
    80 g
  • olive oil plus 1 Tbsp for frying
    15 g
Assembly
  • egg yolks from large eggs, lightly beaten
    2
  • sour cream
    80 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 slice

Natrium 350 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 1403 kJ / 335 kcal
Vetten 15 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 31 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...