Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, ice cold
- ½ tsp fine sea salt
Anchovy Filling
- 12 anchovy fillets, in oil, drained (drained weight approx. 40 g)
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- ½ tsp dried chilli flakes
- 40 g extra virgin olive oil
Olive and Rosemary Filling
- 125 g pitted black olives
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, finely chopped
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 pinch fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 256.1 kJ / 61.2 kcal
- Eiwitten
- 0.8 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 76.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pissaladière
1h 30min
Mediterranean Bread
5 Std. 20 Min
Applesauce Cake
1 Std. 15 Min
Mini Oregano Focaccias
3 godz. 40 min
Chocolate and Raspberry Tarts
2h 50min
Lebanese Spiced Flatbread
3 godz. 20 min
Turkish Flatbreads
2 Std. 10 Min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min
Cappuccino Cake
2 Std.
German Bread
4 godz. 15 min
Dill and feta flatbread
1h 20min
Masala Cherry Tiffin
2h 30min