Apparaten en accessoires
Peshwari Naans
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u.
8 pieces
Ingrediënten
Naan Bread
-
strong white bread flour450 g
-
plain yoghurt200 g
-
100 g water, plus extra for sealingmilk plus extra for sealing100 g
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
Peshwari Naan Filling
-
blanched almonds75 g
-
desiccated coconut25 g
-
sultanas30 g
-
runny honey for garnishing2 Tbsp
-
flaked almonds for garnishing2 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
11.4 g
Calorieën
1511 kJ /
361 kcal
Vetten
13.1 g
Koolhydraten
49.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Yorkshire Pudding
1u.
Christmas Bread Sauce
15min
Sticky Toffee Puddings
1u.
Naan Bread with Onion and Cumin
1u. 30min
Onion Bhaji
45min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25u.
Rhubarb Crumble
55min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25u.
Ginger Flapjacks
1u. 30min
Victoria Sponge
1u. 10min
Classic Flapjack
55min
Toad in the Hole
1u.