Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 200 g dark chocolate (min. 60% cocoa solids), small pieces or callets
- 200 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g water
- 175 g light brown sugar
- 175 g caster sugar
- 75 g crème fraîche
- 3 large eggs
- 250 g self-raising flour
- 25 g cocoa powder
- ½ tsp baking powder
Icing
- 250 g dark chocolate (min. 60% cocoa solids)
- 250 g unsalted butter, diced
- 250 g icing sugar
Decoration
- 270 g chocolate biscuit bars (fingers - approx. 2 packs)
- 50 g chocolate chip cookies
- 25 g chocolate flake bar (approx. 1 flake)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2404 kJ / 574.6 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 60.1 g
- Vetten
- 35.2 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 205.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pink Lemonade
30min
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5 Min
Popcorn Verrines
1 Std. 30 Min
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Drip Candle Cake with Funfetti Sponge
3 Std.
Fruit Ice Cream
5 Min
Raspberry White Chocolate Hot Chocolate Stirrers
2h 15min
Kiwi and Raspberry Chia Pudding (No Added Sugar)
4h 15min
Jam Sandwich Biscuits
2h 15min
Vanilla Coffee Frappé
4h 25min
Chocolate Pancakes
35min
Classic Banana Bread
1 Std. 25 Min