Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 200 g dark chocolate (min. 60% cocoa solids), small pieces or callets
- 200 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g water
- 175 g light brown sugar
- 175 g caster sugar
- 75 g crème fraîche
- 3 large eggs
- 250 g self-raising flour
- 25 g cocoa powder
- ½ tsp baking powder
Icing
- 250 g dark chocolate (min. 60% cocoa solids)
- 250 g unsalted butter, diced
- 250 g icing sugar
Decoration
- 270 g chocolate biscuit bars (fingers - approx. 2 packs)
- 50 g chocolate chip cookies
- 25 g chocolate flake bar (approx. 1 flake)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2404 kJ / 574.6 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 60.1 g
- Vetten
- 35.2 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 205.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM6)
55min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM6)
1sa
Reindeer Pear and Caramel Cupcakes
2 Std.
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 Min
Peppermint Hot Chocolate Stirrers
2 godz. 20 min
Peanut Butter Cookies
45 Min
Baby-friendly Stewed Berries
15 min
Classic Flapjack
55min
Mini Egg Cupcakes
1sa
Pepper and Salami Sauce
45 Min
Banoffee Pie Milkshake
15 min
Cava Cocktail Surprise
4hod. 10min