Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponges
- 320 g caster sugar
- 450 g soya milk
- 320 g sunflower oil
- 2 tsp red wine vinegar
- 25 g natural vanilla extract
- 275 g plain flour
- 100 g cocoa powder
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp bicarbonate of soda
Icing<br>
- 100 g white chocolate, vegan, small pieces or callets
- 200 g vegan margarine
- 500 g icing sugar
- ¼ peppermint extract (optioneel)
- green food colouring gel, until desired colour
Decoration
- 300 g marshmallows, vegan
- 40 g chocolate buttons, vegan
- edible sugar eyes
- 1 Tbsp sugar sprinkles, coloured gold, vegan
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1852.4 kJ / 442.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 60.3 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 207.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Madeira Cake
1h 30min
Sugar icing
5 Min
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing (TM5)
30min
Icing Sugar
5 Min
Orange Sponge
2h
Tri-Coloured Cupcakes
1h 30min
Ice Cream Cone Cupcakes
35min
Brain Cupcakes
1h 40min
Chocolate Carrot Muffins
40min
Healthy Pancake Muffins
1 Std. 25 Min
Baked Doughnuts
1h
Vanilla Sponge Layer Cake
2h 35min