Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed apples
- 4 apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled
- 1 ½ tbsp lemon juice (25 g)
- 500 g water
Cider sabayon sauce
- 50 g sugar
- 1 egg
- 3 egg yolks
- 160 g dry alcoholic cider (see Tips)
- 2 tsp cinnamon sugar, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 969 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Bolognaise sauce for two
20min
Banoffee tartlets
1h 45min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Lamb and barley soup
50 min
Béarnaise sauce
10 dk
Mashed potatoes
40min
Cooking split green peas
45min
Cucumber soup with prawn skewers
Geen beoordelingen
Creamed spinach
15 min
Seafood con arroz
45min
Wholegrain scones
30 min
Simple gluten free herb gravy
20min