Apples with cider sabayon sauce

Apples with cider sabayon sauce

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

Steamed apples
  • apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled
    4
  • lemon juice (25 g)
    1 ½ tbsp
  • water
    500 g
Cider sabayon sauce
  • white sugar
    50 g
  • egg
    1
  • egg yolks
    3
  • dry alcoholic cider (see Tips)
    160 g
  • cinnamon sugar for sprinkling
    2 tsp
    1 tsp ground cinnamon, for sprinkling

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 5 g
Calorieën 969 kJ / 232 kcal
Vetten 6 g
Vezels 2.7 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...