Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sweet chilli sauce
- 2 tbsp red chilli hot sauce
- 3 tsp tomato sauce (to make your own, refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 30 g sugar
- 100 g water
- ½ tsp cornflour
Rice tube puddings
- 450 g sushi rice
- 50 g soy sauce
- 30 g sugar
- 1 pinch ground white pepper
- 200 g lean pork fillets, cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 30 g oil
-
12 - 15
dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips
of 20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut into strips - 50 g dried prawns (optioneel)
- 600 g water
- 5 sprigs fresh coriander, cut into pieces, for garnishing
- 10 g roasted unsalted peanuts, cut into pieces, for garnishing
- Voeding
- per 1 cup
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Aussie meat pies
2h
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Butter chicken
55 min
Pumpkin soup
30min
Mashed potatoes
40min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 Std. 30 Min
Master stock chicken
1 Std. 30 Min
Pork with black bean sauce
30min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 Std.
Thai-style fish cakes
30min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Basic bread
1h 35 min