Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Five-spice powder
- 2 tsp Sichuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
- 2 cinnamon quills
- 6 whole cloves
Roast pork belly
- 1 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1000 - 1500 g boneless pork belly, rind on
- 2 tbsp sea salt flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3668.1 kJ / 873.4 kcal
- Eiwitten
- 75.1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 61.8 g
- Verzadigd vet
- 22.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 3510.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Vindaloo pork
5 godz. 10 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Turmeric fried chicken
13h 10min
Curry lamb cutlets
1h
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Char siew sauce
10min
Braised pork belly
55 min