Apparaten en accessoires
Hong Kong-style roast pork belly
Voorbereiding. 20min
Totaal 10u.
4 portions
Ingrediënten
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves6
Roast pork belly
-
caster sugar1 tbsp
-
salt2 tsp
-
boneless pork belly, rind on1000 - 1500 g
-
sea salt flakes2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
3510.8 mg
Eiwitten
75.1 g
Calorieën
3668.1 kJ /
873.4 kcal
Vetten
61.8 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
22.9 g
Koolhydraten
6.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Yum Cha
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Beef rendang
1u. 55min
Chicken stock paste
45min
Meat stock paste
45min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4u. 20min
Kung Pao chicken
1u. 30min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2u. 30min
Brazilian cheese puffs
20min
Turmeric fried chicken
13u. 10min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Steamed pork buns (baozi)
2u. 30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1u. 15min
Thai-style grilled pork skewers
7u. 25min