Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Master stock
- 1000 g water
- 70 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 20 g Shaoxing wine
- ½ tsp salt
- ½ cinnamon quill
- 1 star anise
- 1 tsp fennel seeds
- 2 whole cloves
- 1 piece orange peel (4 x 3 cm), no white pith
Chicken
- 800 g chicken winglets, skin on
- 150 g rice wine vinegar
- 1 tbsp molasses
- 1 tbsp Chinese five spice
Salad
- 200 g carrots, cut into thirds
- 4 spring onions/shallots, white parts only, cut into thirds
- 120 g radishes
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 1 fresh green chilli, cut into halves and deseeded
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
- 40 g rice wine vinegar
- 20 g light soy sauce
- ½ lemon, juice only
- 1 tsp sesame oil
- ½ tsp ground white pepper
- 50 g roasted unsalted peanuts
- 1 tbsp sesame seeds
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2749 kJ / 654.5 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 44.5 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 1890.8 mg
Alternatieve recepten
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Turmeric fried chicken
13h 10min
Pearl rice meatballs
2 godz.
Spiced lamb roast
29 Std. 50 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Asian-style fish fillets
30 dk
Wonton soup
1h
Asian master stock
1 godz. 45 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
Pork with black bean sauce
30 dk
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min