Apparaten en accessoires
Zucchini, corn and ricotta pancakes
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 5min
10 pieces
Ingrediënten
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
sea salt¼ tsp
Pancakes
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces310 g
-
spring onion/shallot white part only1
-
butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs2
-
fresh sweet corn kernels130 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 pieces
Natrium
2731.6 mg
Eiwitten
56.9 g
Calorieën
6757.2 kJ /
1608.9 kcal
Vetten
77.6 g
Vezels
10.7 g
Verzadigd vet
44.9 g
Koolhydraten
165.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Cooking
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2u. 30min
Lentil and pumpkin pot pies
1u. 25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2u.
Pumpkin risotto with bacon
40min
Ham and cheese quinoa muffins
1u. 30min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1u. 35min
Ham and cheese quinoa muffins
1u. 30min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min
Silverbeet and mushroom calzone
2u.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min