Zucchini, corn and ricotta pancakes
TM6 TM5 TM31

Zucchini, corn and ricotta pancakes

4.5 (54 beoordelingen)

Ingrediënten

Ricotta

  • 1500 g full cream milk
  • 40 g white vinegar
  • ¼ tsp sea salt

Pancakes

  • 310 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
  • 1 spring onion/shallot, white part only
  • 40 g butter, plus extra for frying
  • 170 g self-raising flour
  • ¼ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 200 g buttermilk
  • 2 eggs
  • 130 g fresh sweet corn kernels

Voeding
per 10 pieces
Calorieën
6757.2 kJ / 1608.9 kcal
Eiwitten
56.9 g
Koolhydraten
165.8 g
Vetten
77.6 g
Verzadigd vet
44.9 g
Vezels
10.7 g
Natrium
2731.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten