Apparaten en accessoires
Zucchini, corn and ricotta pancakes
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 5min
10 pieces
Ingrediënten
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
sea salt¼ tsp
Pancakes
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces310 g
-
spring onion/shallot white part only1
-
butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs2
-
fresh sweet corn kernels130 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 pieces
Natrium
2731.6 mg
Eiwitten
56.9 g
Calorieën
6757.2 kJ /
1608.9 kcal
Vetten
77.6 g
Vezels
10.7 g
Verzadigd vet
44.9 g
Koolhydraten
165.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Cooking
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Feta, spinach and potato frittata
1u.
Pumpkin risotto with bacon
40min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1u. 35min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1u. 20min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Pumpkin tart
2u. 15min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2u.
Risotto verde
45min
Fresh tomato tart
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1u. 35min
Kumara sausage rolls
1u. 15min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1u. 25min