Zucchini, corn and ricotta pancakes

Zucchini, corn and ricotta pancakes

4.4 61 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 5min
10 pieces

Ingrediënten

Ricotta
  • full cream milk
    1500 g
  • white vinegar
    40 g
  • sea salt
    ¼ tsp
Pancakes
  • zucchini (approx. 1), cut into pieces
    310 g
  • spring onion/shallot white part only
    1
  • butter plus extra for frying
    40 g
  • self-raising flour
    170 g
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • buttermilk
    200 g
  • eggs
    2
  • fresh sweet corn kernels
    130 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 10 pieces

Natrium 2731.6 mg
Eiwitten 56.9 g
Calorieën 6757.2 kJ / 1608.9 kcal
Vetten 77.6 g
Vezels 10.7 g
Verzadigd vet 44.9 g
Koolhydraten 165.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...