Gluten free spinach and lemon pasta

Gluten free spinach and lemon pasta

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 20min
4 portions

Ingrediënten

Pasta
  • lupin flour (see Tips)
    150 g
  • gluten free cornflour plus extra for dusting
    70 g
  • xanthan gum
    1 ½ tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • fresh spinach leaves
    60 g
  • salt
    2 tsp
  • eggs
    2
  • water
    2040 g
Lemon sauce
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
    50 g
  • water
    500 g
  • green asparagus cut into pieces (approx. 4 cm)
    2 bunches
  • garlic clove
    1
  • unsalted butter
    30 g
  • full cream milk
    120 g
  • mascarpone cheese
    250 g
  • lemon juice only (approx. 20 g)
    ½
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • lemon oil to serve (optional)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1498 mg
Eiwitten 27.4 g
Calorieën 2496.5 kJ / 594.3 kcal
Vetten 43.5 g
Vezels 9.3 g
Verzadigd vet 23.2 g
Koolhydraten 19.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...