Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 60 g fresh spinach leaves
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 2040 g water
Lemon sauce
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 500 g water
- 2 bunches green asparagus, cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 250 g mascarpone cheese
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemon oil, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2496.5 kJ / 594.3 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 1498 mg
Alternatieve recepten
Savoury crêpes
45 Min
Japanese-style dressing
5min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 Min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20u. 15min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Mighty mouse balls
1h 15min
Eggplant with burghul
55min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40 Min
Veal pizzaiola
40 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min