Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 60 g fresh spinach leaves
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 2040 g water
Lemon sauce
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 500 g water
- 2 bunches green asparagus, cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 250 g mascarpone cheese
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemon oil, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2496.5 kJ / 594.3 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 1498 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5 min
Omelette
30 min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Honey citron tea
1h 45 min
Cauliflower "fried" rice
45min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto
25 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min