Compatibele versies
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère or Cheddar), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g day old bread rolls, cut into pieces (1-2 cm)
of 50 g day old bread, cut into pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, thawed
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut into halves
- 50 g carrots, cut into pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut into pieces
of 700 g canned diced tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 400 g mixed vegetables (e.g. capsicum, zucchini, eggplant), cut into pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 6.5 g
Alternatieve recepten
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Green goodness soup
10min
Steamed snapper, black beans and rice
1h 10min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5 min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min