Apparaten en accessoires
Smoky chipotle beans
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
canned pinto beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves4
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
chipotle chillies in adobo sauce2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
canned tomatoes400 g
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
dried bay leaves2
-
sea salt1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 portions
Natrium
3103 mg
Eiwitten
65.6 g
Calorieën
5002.4 kJ /
1191 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
68.6 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
172.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tempeh bolognaise
30min
Vegetarian chilli
35min
Chilli con tempeh
20min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1u. 15min
Tofu scramble
25min
Satay noodle salad
35min
Hearty lentil chilli
50min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Mixed mushroom burgers
50min
Espresso "baked" beans
35min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Black bean enchiladas
1u. 20min