Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 50 g shelled walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 200 g dried navy beans (dried weight), soaked overnight, then drained (see Tips)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3294.3 kJ / 784.4 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 59.4 g
- Vetten
- 442.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 19.1 g
- Natrium
- 1915 mg
Alternatieve recepten
Vegetarian chilli
35 Min
Lentil bolognese
30 Min
Pea and garden mint fritters
25 min
Hoisin tofu with brown rice
50 Min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Silverbeet dahl
8ωρ. 40 λεπτ.
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Risotto verde (TM6)
30 Min