Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry cases
- 80 g unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g brown rice
- 60 g buckwheat groats
- 50 g quinoa
- ½ tsp salt
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 egg
- 40 g cold water
Mushroom filling
- 20 g dried mushrooms (porcini, shiitake, etc)
- boiling water, for soaking
- 1 garlic clove
- 2 tsp olive oil
- 60 g cream cheese
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 30 g walnuts
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 tsp truffle oil, plus extra for drizzling
- 150 g fresh mushrooms of choice, cut into slices
- fresh thyme leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 338.8 kJ / 80.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1h
Sunflower and nori filling
3h 10min
Vegan mayonnaise
15 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Warm wasabi potato salad
30 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Tuna and olive empanaditas
4 Std. 5 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Wholemeal spelt pastry
35 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min