Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond ricotta
- 200 g blanched almonds (see Tips)
- 160 g filtered water, plus extra for soaking
- 1 ¼ tsp salt
- 2 tsp nutritional yeast (see Tips)
- 2 tbsp lemon juice
- 1 pinch garlic powder
Miso corn purée
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sweet corn cobs, kernels removed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g filtered water
- 1 ½ tbsp shiro (white) miso paste
- 50 g roasted whole red pepper strips (optional)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2164.7 kJ / 515.4 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 33.8 g
- Vezels
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plant-based parmesan
5 Min
Apple and cranberry farro salad
35 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Vegan Caesar dressing
5 Min
Vegan butter
8h 5min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Sun-dried tomato tartare
15 Min
Grilled eggplant dip
2h
Mixed mushroom burgers
50 Min
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min