Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond ricotta
- 200 g blanched almonds (see Tips)
- 160 g filtered water, plus extra for soaking
- 1 ¼ tsp salt
- 2 tsp nutritional yeast (see Tips)
- 2 tbsp lemon juice
- 1 pinch garlic powder
Miso corn purée
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sweet corn cobs, kernels removed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g filtered water
- 1 ½ tbsp shiro (white) miso paste
- 50 g roasted whole red pepper strips (optional)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2164.7 kJ / 515.4 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 33.8 g
- Vezels
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kimchi
149h
White bean dip with chimichurri
15min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Umami paste
5 min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Chilli con tempeh
20 min
Rosemary and thyme polenta chips
1h