Apparaten en accessoires
Miso corn purée with almond ricotta
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Almond ricotta
-
blanched almonds (see Tips)200 g
-
filtered water plus extra for soaking160 g
-
salt1 ¼ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
garlic powder1 pinch
Miso corn purée
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sweet corn cobs kernels removed3 - 4
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
filtered water100 g
-
shiro (white) miso paste1 ½ tbsp
-
roasted whole red pepper strips (optional)50 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
19.4 g
Calorieën
2164.7 kJ /
515.4 kcal
Vetten
33.8 g
Vezels
13.1 g
Koolhydraten
29.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Caramelised balsamic reduction
30min
Wasabi mayonnaise
10min
Pickled Mushrooms
6u. 30min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Cashew pouring cream
35min
Macadamia Nut Milk
10min
Shrikhand (flavoured hung yoghurt)
12u. 15min
Tahini
20min
Carrot halwa
1u. 5min
Miso dressing
5min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Spiced roasted mixed nuts
25min