Apparaten en accessoires
Rye seed loaf
Voorbereiding. 15min
Totaal 28u. 10min
12 portions
Ingrediënten
Rye starter
-
filtered water480 g
-
rye flour200 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)50 g
Bread
-
extra virgin olive oil to grease
-
mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle30 g
-
baker's flour (see Tips)500 g
-
salt10 g
-
warm water plus extra water to spray120 g
-
ice cubes (approx. 10)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
311.9 mg
Eiwitten
7.8 g
Calorieën
971.1 kJ /
231.2 kcal
Vetten
3.6 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
39.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sourdough at home
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan tiramisu
3u. 20min
Sourdough Starter Discard Crackers
45min
Basic nut butter
30min
Everyday sourdough loaf
4u. 20min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2u. 30min
Fig and walnut bread
3u. 20min
Rye sourdough baguettes
27u. 20min
Fatayer (spinach turnovers)
1u. 35min
Baked beans
13u. 25min
Rye sourdough loaf
18u. 20min
Sourdough pizza base
3u. 5min
Mother sourdough starter
108u. 20min