Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 480 g filtered water
- 200 g rye flour
- 50 g Mother sourdough starter (see Tips)
Bread
- extra virgin olive oil, to grease
- 30 g mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle
- 500 g baker's flour (see Tips)
- 10 g salt
- 120 g warm water, plus extra water to spray
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 971.1 kJ / 231.2 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 311.9 mg
Alternatieve recepten
Fruit and nut loaf
27h 50 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Seeded bread loaf
3 Std. 20 Min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Sourdough pizza base
3h 5min
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Sourdough Ciabatta
9sa 25 dk
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Everyday sourdough loaf
4h 20min