Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 480 g filtered water
- 200 g rye flour
- 50 g Mother sourdough starter (see Tips)
Bread
- extra virgin olive oil, to grease
- 30 g mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle
- 500 g baker's flour (see Tips)
- 10 g salt
- 120 g warm water, plus extra water to spray
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 971.1 kJ / 231.2 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 311.9 mg
Alternatieve recepten
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Rye bread rolls
12h
Rye sourdough loaf
18h 20min
Mick's ciabatta rolls
21u. 20min
Five seed bread
1hod. 50min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Spelt bread
26 godz.
Fruit and nut loaf
27u. 50min
Spelt bread rolls
1h 45min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Seeded bread loaf
3hod. 20min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min