Rye seed loaf

Rye seed loaf

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 28u. 10min
12 portions

Ingrediënten

Rye starter
  • filtered water
    480 g
  • rye flour
    200 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    50 g
Bread
  • extra virgin olive oil to grease
  • mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle
    30 g
  • baker's flour (see Tips)
    500 g
  • salt
    10 g
  • warm water plus extra water to spray
    120 g
  • ice cubes (approx. 10)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 311.9 mg
Eiwitten 7.8 g
Calorieën 971.1 kJ / 231.2 kcal
Vetten 3.6 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraten 39.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...