Apparaten en accessoires
Rye seed loaf
Voorbereiding. 15min
Totaal 28u. 10min
12 portions
Ingrediënten
Rye starter
-
filtered water480 g
-
rye flour200 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)50 g
Bread
-
extra virgin olive oil to grease
-
mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle30 g
-
baker's flour (see Tips)500 g
-
salt10 g
-
warm water plus extra water to spray120 g
-
ice cubes (approx. 10)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
311.9 mg
Eiwitten
7.8 g
Calorieën
971.1 kJ /
231.2 kcal
Vetten
3.6 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
39.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sourdough at home
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Rye sourdough baguettes
27u. 20min
Savoury stuffed pumpkin
1u. 25min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5u. 5min
Fruit and nut loaf
27u. 50min
Mother sourdough starter
108u. 20min
Rye bread rolls
12u.
Sourdough Bread with Olives
5u. 20min
Rye sourdough loaf
18u. 20min
Sourdough pizza base
3u. 5min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4u. 10min
Everyday sourdough loaf
4u. 20min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2u. 55min