Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 480 g filtered water
- 200 g rye flour
- 50 g Mother sourdough starter (see Tips)
Bread
- extra virgin olive oil, to grease
- 30 g mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle
- 500 g baker's flour (see Tips)
- 10 g salt
- 120 g warm water, plus extra water to spray
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 971.1 kJ / 231.2 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 311.9 mg
Alternatieve recepten
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Sourdough pizza base
3h 5min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Rye sourdough baguettes
27h 20 min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4u. 10min
Sourdough Starter Discard Crackers
45min
Sourdough Baguettes
15h
Spelt bread
26 godz.
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Fruit and nut loaf
27 Std. 50 Min
Mother sourdough starter
108h 20 min