Rye seed loaf
TM6 TM5 TM31

Rye seed loaf

3.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Rye starter

  • 480 g filtered water
  • 200 g rye flour
  • 50 g Mother sourdough starter (see Tips)

Bread

  • extra virgin olive oil, to grease
  • 30 g mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle
  • 500 g baker's flour (see Tips)
  • 10 g salt
  • 120 g warm water, plus extra water to spray
  • ice cubes (approx. 10)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
971.1 kJ / 231.2 kcal
Eiwitten
7.8 g
Koolhydraten
39.4 g
Vetten
3.6 g
Verzadigd vet
0.5 g
Vezels
4.7 g
Natrium
311.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten