Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g fresh ricotta cheese
Basil oil
- 70 g fresh basil, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 125 g grapeseed oil
Gnudi
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 pinch nutmeg
- 1 pinch sea salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 500 g plain flour
- 1000 g water
- 2 tsp extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 2 tbsp unsalted butter
Serving
- 300 g cherry tomatoes, mixed, cut into halves
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4334.1 kJ / 1031.9 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 78.6 g
- Vetten
- 66.8 g
- Verzadigd vet
- 24.3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 426.7 mg
Alternatieve recepten
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Guacamole
10 min
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Salsa verde
5 Min
Greek pita breads
1 godz. 15 min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6h 10min
Gnocchi
1 godz. 40 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Pizza in Bianco
1 Std. 20 Min