Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 1 ½ tsp sea salt
- 1000 - 1400 g water, to cover (not higher than the 2L maximum fill level)
- 60 g tahini (see Tips)
- 1 ½ tsp ground cumin
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra leaves to garnish
- 20 - 30 g freshly squeezed lemon juice, to taste
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to fry and extra to drizzle
- 4 garlic cloves, 2 cloves thinly sliced
- 100 g pancetta, diced
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1222.7 kJ / 292.2 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 608.5 mg
Alternatieve recepten
Zucchini cheddar slice
45 Min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.