Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 1 ½ tsp sea salt
- 1000 - 1400 g water, to cover (not higher than the 2L maximum fill level)
- 60 g tahini (see Tips)
- 1 ½ tsp ground cumin
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra leaves to garnish
- 20 - 30 g freshly squeezed lemon juice, to taste
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to fry and extra to drizzle
- 4 garlic cloves, 2 cloves thinly sliced
- 100 g pancetta, diced
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1222.7 kJ / 292.2 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 608.5 mg
Alternatieve recepten
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Lime and ginger dressing
30min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 Std. 20 Min
Prawns with coriander coconut rice
35 Min
Rueben sandwich sauce
Pas d’évaluation
Stewed fruit compote
55min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25 min.
Zucchini cheddar slice
45min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Pumpkin and ginger soup
35 Min