Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil, for brushing
- 3 - 4 zucchinis, trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese, softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 8033.2 kJ / 1912.6 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 188.5 g
- Verzadigd vet
- 70.8 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 1942.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Lime glaze
40 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Oysters Rockefeller
25min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Blue cheese tofu dressing
5min
Mushroom stroganoff
20 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Parmesan gelato
4h 30min