Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil, for brushing
- 3 - 4 zucchinis, trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese, softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 8033.2 kJ / 1912.6 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 188.5 g
- Verzadigd vet
- 70.8 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 1942.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Zingy avocado and lime dip
10min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Baked spinach and feta mushrooms
35 Min
Beetroot and avocado eggs
88u.
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 Min
Beetroot salad with raita dressing
35 Min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Zesty avocado with crab
10min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3h 45min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Chocolate volcanos
55min